Baleno Creations bloembakken

De montage, dat maakt het verschil tussen de bloembakken uit de tuincentra en onze bloembakken.

Om te beginnen steken wij onze tijd in de keuze van planken, in wat de zichtkant wordt. Verder maken wij gebruik van schroeven met een anti roest coating, deze gaan sterker zijn en gaan langer mee dan rvs of inox schroeven. De planken worden verlijmd op het kader met polyurethaan lijm zodat het samen met de antiroest coating schroeven voor een degelijke verbinding zorgt die jaren meegaat. De planken onderling worden niet verlijmd tegen het scheuren en kromtrekken van de planken door het krimpen en uitzetten door het wisselent klimaat. De randafwerking boven op onze bloembakken worden in verstek gelijmd en met losse pennen aan elkaar gezet zodat er een stevige verbinding ontstaat die het openstaan van het verstek minimaliseert. De bloembak wordt zo gemonteerd dat je geen schroeven ziet dit zorgt voor een strakkere afwerking. Voor het doorsijpelen van zand en het rechtstreeks contact met zand en het hout, worden onze bloembakken voorzien van een antiwortel doek zodat ook het overtollig water nog kan doorsijpelen. Onze bodems worden langs onder geschroefd en niet verlijmd zodat men de bodem kan vervangen zonder dat men de bloembak moet leegmaken. Uiteraard is de bodem het eerste wat verslijt. Als laatste krijgt onze bloembak nog een grove schuurbeurt om het splintervrij te maken, zodat het structuur van onze fijn bezaagde planken zichtbaar blijft.


 FLOWER 1

de FLOWER 1 bloembak is een strakke moderne bloembak met verticale lijnen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook kan je de bloembakken voorzien van een wielen set zodat het verplaatsen van je bloembak makkelijk gaat. De binnenkant van de bloembak is voor zien van een antiwortel doek. De bloembakken met een hoogte vanaf 80 cm kan je aan elkaar verbinden doormiddel van een zitvlak zodat je een mooie zitbank verkrijgt.


FLOWER 2

De FLOWER 2 bloembak is een robuustere bloembak met verticale en horizontale lijnen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. je kan de bloembakken voorzien van een wielen set zodat het verplaatsen van je bloembak makkelijk gaat. De binnen kant van de bloembak is voor zien van een antiwortel doek.


ACCESSOIRES


Onze bloembakken kan je voorzien van verschillende accessoires zoals wielen, een laagje beits en zelfs een zitbank set ………