BOUWPAKKET

Heb je een bouwpakket gekocht, en weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen. Dan kan je bij de tuinschrijnwerker terecht voor het juiste advies. Verder kan je je bouwpakket door ons laten plaatsen. Wil je je bouwpakket zelf plaatsen dan kan je terecht bij ons voor de aankoop van jou Dinowood tuinhuis.


BESCHERMING

Om langer te genieten van je tuinhuis, tuinmeubelen en terras, is het belangrijk om het hout regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsproduct zoals een beits, vernis, lak of een olie. Zo ben je er zeker van dat het tuinhout duurzaam en grondig beschermd is tegen de weerselementen en tegen andere schadelijke invloeden. Tegelijk kan men ook een decoratieve (gekleurde) laag aanbrengen. Ook voor dit vervelende klus kan je bij de tuinschrijnwerker terecht. Voor informatie en prijzen kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.


BESTRATING

Zie je er tegen op om zelf je bestrating te leggen van je tuinhuis of carport. Dan bied de tuinschrijnwerker een totaal pakket aan. Naast het plaatsen van je tuinhuis, carport, overkapping, ..., kunnen we ook de bestrating voor u uitvoeren.