Extra diensten

BOUWPAKKET

Heb je een bouwpakket gekocht, en weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen. Dan kan je bij de tuinschrijnwerker terecht voor het juiste advies. Verder kan je je bouwpakket door ons laten plaatsen. Wil je je bouwpakket zelf plaatsen dan kan je terecht bij ons voor de aankoop van jou Dinowood tuinhuis.


BESCHERMING

Om langer te genieten van je tuinhuis, tuinmeubelen en terras, is het belangrijk om het hout regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsproduct zoals een beits, vernis, lak of een olie. Zo ben je er zeker van dat het tuinhout duurzaam en grondig beschermd is tegen de weerselementen en tegen andere schadelijke invloeden. Tegelijk kan men ook een decoratieve (gekleurde) laag aanbrengen. Ook voor dit vervelende klus kan je bij de tuinschrijnwerker terecht. Voor informatie en prijzen kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.


BESTRATING

Zie je er tegen op om zelf je bestrating te leggen van je tuinhuis of carport. Dan bied de tuinschrijnwerker een totaal pakket aan. Naast het plaatsen van je tuinhuis, carport, overkapping, ..., kunnen we ook de bestrating voor u uitvoeren. 


AANLEG

Aanplanten van hagen, grasmatten plaatsen,.... Verder kan je bij ons ook terecht voor aanleg van tuinen.  Voor prijzen kan je ons steeds vrijblijvend contacteren. 


ONDERHOUD

Hagen scheren, gras maaien, gazon verticuteren,  bladeren opkuisen.... Voor onderhoud van tuinen kan je terecht bij de tuinschrijnwerker. zowel voor een éénmalige opkuis als voor contracten van 3,6 of 12 maanden. Voor informatie en prijzen kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.


ONKRUID VERWIJDERING OP VERHARDING

Bij de tuinschrijnwerker kan je terecht voor onkruid verwijdering op verharding zonder pesticiden, wij verwijderen onkruid op verharding door middel van machinale onkruidborstels. Op deze manier heb je snel zichtbaar resultaat tegen een relatief lage prijs.