Tuinconstructies

TUINCONSTRUCTIES

Onder tuinconstructies verstaan we carports, tuinhuizen, terrasoverkappingen en prielen.
Al onze tuinconstructies zijn naar wens aan te passen. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende afwerkingen.


TUINHUIS

Nood aan wat extra berging in de tuin of een hobbyruimte. Een tuinhuis bied tal van mogelijkheden. Of je nu een moderne of landelijke stijl verkiest, met de keuze van verschillende houtsoorten en afwerking, vinden we het tuinhuis dat bij jouw past.

 


CARPORT 

Voordelen van een carport
Carports kunnen vrijstaand naast een woning of leunend tegen een woning geplaatst worden. Er zijn carports voor één of twee wagens, met berging of fietsenstalling.

 

Carport beschermt de wagen
Een carport is een open structuur maar hierdoor is de wagen niet minder beschermd. Door de open structuur wordt er minder condensatie gevormd op je wagen wat het risico op roest verkleind. Onder de carport is je wagen beschermd tegen alle weersomstandigheden: In de winter blijft je voorruit ijsvrij, en tijdens de zomer beschermt de carport je wagen tegen de zon.

 


TERRASOVERKAPPING

Een terrasoverkapping (of een veranda zoals sommigen dit ook noemen) beschermt je tegen regen en wind. Gedaan met vluchten uit de tuin wanneer het een beetje waait of regent. Met een terrasoverkapping kun je opnieuw ontspannen in je tuin zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden. Of is het mooi weer en toch een beetje te fris, met een terrasverwarmer kunt u deze dagen ook gezellig buiten zitten.
Het is mogelijk om één of twee zijden te voorzien van een dichte wand zodat u iets meer uit de wind zit.