LANDELIJKE BIJGEBOUWEN

LANDELIJKE BIJGEBOUWEN

Met een landelijke bijgebouw dompelt u uw tuin instant ...sfeer. Het authentiek vakmanschap van de tuinschrijnwerker vertaalt zich in een stevige houten bijgebouw. wij garanderen een goed prijs/kwaliteitsverhouding. Op zoek naar een houten bijgebouw, contacteer ons 

TUINPROJECT OP MAAT

De tuinschrijnwerker bouwt met veel passie aan uw tuinhuis, carport, poolhouse of ander houten bijgebouw. Dat gebeurt met de hand en volledig op maat.  Elk project is een unieke totaalrealisatie in nauwe samenspraak met u en volledig in harmonie met uw woonstijl. 


ENKELE  REALISATIES VAN DE TUINSCHRIJNWERKER

BERGRUIMTE EN EEN GEZLLIG TERRAS 

Heel wat bergruimte in combinatie met een gezellige overkapping met toegang tot een zoldering die kan gebruikt worden als slaapplaats in de zomer. dit houten bijgebouw is gerealiseerd In Douglas hout en oud Latem rood dakpannen . 

AUTHENTIEKE OVERKAPPING

Deze overkapping laat zien dat  een combinatie met  verschillende houtsoorten ook mooi kan zijn.  voor deze overkapping hebben we gebruik gemaakt van  Eiken, Douglas hout en  gerecyclede oud deuren.  

SFEERVOLLE OVERKAPPING MET BERGRUIMTE 

 landelijke overkapping met plat dak  waarin je helemaal tot rust kan komen.  Deze landelijke overkapping is gerealiseerd in. Douglas hout. 

 POOLHOUSE MET SAUNA, OPEN HAARD

EN VEEL MEER

 landelijke overkapping gecombineerd met plat en hellend dak. In deze poolhouse zit heel wat luxe. Een tuinbureau, op maat gemaakte sauna in ceder hout, open haard, zolderverdieping om de nacht in door te brengen, technische ruimte, buitenkeuken en een overkapping met ruimte genoeg om gezellig samen te dineren. 

STAL MET HOOIZOLDER 

Landelijke stal die zal gebruikt worden voor het grootbrengen van Mini-zeboes.  deze Stal is ook voorzien van een hooizolder.  Gerealiseerd in Douglas hout 

CARPORT MET BERGRUIMTE 

 landelijke carport met bergruimte, en meer als genoeg. Door de zoldering die voorzien is.  de carport bied ook  plaats voor 2 ruime auto's. Deze landelijke carport met bergruimte is gerealiseerd in Douglas hout. 

OVERKAPPING 

Deze kleine overkapping zorgt voor een verlenging van de woning 

Deze overkapping is gerealiseerd in Eiken hout. 

BERGHOK EN OVERKAPPING IN L VORM

 

Deze overkapping is gerealiseerd in Douglas hout . 

LANDELIJKE EN OVERKAPPING 

 

Deze overkapping is gerealiseerd in Douglas hout . Daarnaast is er ook een tuinwand doorgetrokken in hetzelfde hout.