BOUWPAKETTEN 

Bij de tuinschrijnwerker kan u terecht voor doe het zelf pakketten, zo kan u ook zelf aan de slag met de bouw van u houten bijgebouw of aluminium veranda.  Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid aan om u bouwpakket te laten plaatsen door ons.  Wenst u een offerte aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Cottage construct landelijke bijgebouwen

 

Een modulair systeem dat van een eenvoudige overkapping of berging kan uitgebreid worden tot een ruim tuinhuis. Alle constructies bestaan uit een open hoofdgebouw waar aan elke zijde een paneel (met of zonder raam of deur) geplaatst kan worden. Dit hoofdgebouw kan zowel met een zadeldak als een plat dak. Optioneel kan er een aanbouw, verlenging, achterbouw en/of zijbouw worden voorzien.

 

COTTAGE CONSTRUCT FOLDER

Cubowood moderne bijgebouwen

 

Een modulair systeem dat van een eenvoudige overkapping of berging kan uitgebreid worden tot een ruim tuinhuis. Alle constructies bestaan uit een open basisgebouw waar aan elke zijde een wand (met of zonder raam of deur) geplaatst kan worden. Het basisgebouw kan gemakkelijk vergroot worden, hiervoor zijn diverse verlengingen beschikbaar.

 

CUBOWOOD FOLDER 

Aluxe glazen schuifwand 

 

U kunt ervoor kiezen uw Aluxe veranda of houten bijgebouw uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
De glazen schuifwanden van Aluxe bieden u het comfort van een prachtig verlengstuk van uw terras en een extra kamer aan huis.

 

ALUXE GLAZEN SCHUIFWANDEN FOLDER 

Aluxe veranda's en accessoires

 

Bij de tuinschrijnwerker kan je terecht  voor Aluxe aluminium veranda's en hun accessoires zoals zonnewering en glazen schuifwanden. deze zijn allemaal met bijhorende handleiding zelf te plaatsen. heb je interesse in een aluminium veranda/overkapping vraag dan vrijblijvend offerte aan. 

 

ALUXE CATALOGUS - ALUXE DESIGNLINE - ALUXE ULTRALINE


REALISATIES DOOR DE KLANT 

CUBOWOOD 

Cubowood moderne bijgebouw met overkapping en horizontale wanden.